Reportages

Reportages

Zwangerschap


Een baby in je buik, bestaat er iets mooier dan dat? Tijdens week 33 à 36, net wanneer je buik mooi rond staat, kan een zwangerschapssessie vastgelegd worden. Deze kan zowel in de studio als op locatie plaatsvinden en duurt +- 1 uur.

Er zijn enkele jurken in de studio ter beschikking al mogen eigen outfits (bodysuit, maxi-jurk, lingerie, oversized-hemd, jeans met topje) zeker meegebracht worden. Voor papa en evt. oudere zussen/broers is neutrale kledij zonder drukke prints of felle kleuren het mooist. Denk hierbij aan grijze, beige, kaki-groen, bordeau-rood of ecru-kleuren alsook jeans.

Fresh 48h


Tijdens de eerste 48 uur na de geboorte kom ik gedurende een uurtje langs in het ziekenhuis om de eerste knusse momentjes met je kersverse baby samen in beeld te brengen. Die superkleine teentjes, de navelstreng net geknipt, dat naamkaartje met zijn/haar gloednieuwe naam, het pure genot van mama's warme huid. 

Een exacte dag kan uiteraard niet worden afgesproken, daar wordt rekening mee gehouden in de planning. Boek daarom zeker tijdig je Fresh 48h-sessie. Het daglicht is bij deze sessie van groot belang, een afspraak rond de middaguren is daarom zeker gewenst. 

Newborn


Een newbornreportage is een investering, eentje die je niet kan overdoen maar met herinneringen voor het leven. Binnen de 6 à 28 dagen na geboorte kan een newbornsessie doorgaan, terwijl je baby nog veel en diep slaapt en houdt van knusse poses. Er kan gekozen worden tussen verschillende soorten pakketten, meer info hierover kan je terugvinden onder "tarieven".

Verschillende materialen, accessoires, achtergronden, haarbandjes, mutsjes,… zijn beschikbaar in de studio.

Cakesmash


Gek hé, hoe snel dat eerste jaartje is gegaan?  Tijdens een cakesmash worden er eerst enkele gewone foto's van je kleintje gemaakt, nadien mag hij/zij zich uitleven op een lekkere taart. Na de sessie volgt een warm badje, wat ze vaak nóg leuker vinden dan de taart zelf! Verwacht geen felroze glitterballonnen en fluo accessoires, deze sessie is eerder botanical  en tijdloos met zachte kleuren.

Een cakesmash-sessie boek je best een maand voor de verjaardag zodat je de foto's tijdig toekrijgt en kan gebruiken voor het verjaardagsfeest.

De sessie duurt +- 1 uur.

Kids


Allemaal mooi recht zitten en kijken naar het vogeltje! Euhmm... Geef het mij toch een beetje anders. Liever naturel, een beetje kriebelen hier en wat schaterlachen daar, lopen door de grassen en dansen in het rond.

Een kidssessie is eentje waarbij de kinderen mogen zijn zoals ze zijn.  Ze kan zowel in de studio als op locatie plaatsvinden, dat valt onderling af te spreken en duurt +- een uurtje. 

Family


Een familiesessie kan niet in de studio maar wel bij je thuis of op locatie plaatsvinden, zodat iedereen zijn eigen gangetje kan gaan. Ik tracht de band tussen je gezin vast te leggen in zijn puurste vorm. 

Afgestemde outfits zijn aan te raden; geen felle opdrukken of prints alsook geen fluo of felle kleuren. Ga liever voor beige, crème-kleur, jeans, grijs, bordeau-rood of kaki-groen. Een familiesessie duurt +- 1 uur.

Huwelijk


Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een huwelijk. Een fotograaf kunnen afvinken is één van de, naar mijn mening, grote taken op de to-do-lijst. Het allerbelangrijkste is je goed voelen bij de manier van werken alsook de stijl van je fotograaf. Kijk dus zeker in mijn "portfolio" of mijn manier van fotograferen en bewerken je bevalt. Ben je fan? Aarzel dan niet me te contacteren zodat we samen jullie romantische dag kunnen overlopen.

Mini -  communie of kerst -


Binnenkort een communicantje of lentefeestbeest in huis? Is het bijna winter en staat Kerst weer voor de deur? Enkele dagen per jaar organiseer ik mini-communie- en mini-kerstsessies. Hierbij wordt er +- 30 min tijd genomen, op locatie of in de studio om jullie kapoen vast te leggen op foto's. Met de digitale bestanden kan je zelf aan de slag om communie- of kerstkaarten te bestellen.

Nood bij het ontwerpen van een kaartje? Geen zorgen, ik help je met plezier!

- in september 2020 volgt meer info over de set en data van de mini-kerstsessie -